Ovu subotu, 4.4.2020., nastavak programa Centra izvrsnosti SDŽ u online okruženju

Poziv ovogodišnjim polaznicima na sudjelovanje u programima CI SDŽ putem e platforme “Edux”
24 ožujka, 2020
Društvena odgovornost i dobro se dobrim vraća – viziri za zdravstvene djelatnike
1 travnja, 2020

Ovu subotu, 4.4.2020., nastavak programa Centra izvrsnosti SDŽ u online okruženju

Putem uspostavljene platforme za učenje na daljinu pod nazivom Edux” nastavlja se izvođenje programa. Pripremljeni edukacijski materijali otvoriti će se polaznicima ovu subotu iza 9.00 sati. Sljedeće pripremljene teme, bit će dostupne 18. travnja te 25. travnja, također, iza 9.00 sati.

Želja nam je djeci upisanima u programe CI SDŽ pružiti izazov u savladavanju preostalog gradiva programa, ponuditi im drukčije sadržaje te izazove koji će im zaokupiti svakodnevno vrijeme u sadašnjem okruženju.

Platforma za e učenje “Edux” kreirana je za sudionike sva četiri Centra izvrsnosti (CIM, CIP, CII, CINT) koji će biti raspoređeni po programima i razredima kao i inače prilikom održavanja nastave subotom.

Osim sadržaja vezanih za pojedine programe Centara izvrsnosti, na “Eduxu” se nalaze i drugi sadržaji koje korisnici mogu koristiti, a smatramo da su važni za razvoj potencijala koji imaju.

Po uzoru na matematičko natjecanje popunlarnog naziva “Klokan” CI SDŽ dobio je pristup ispitima KGL na razinama od A2 do C1 za sve učenike i mentore u Centru. KGL Contest je natjecanje u kojem broj sudionika raste vrtoglavim tempom širom svijeta, a mi vas pozivamo da podijelite s nama ovo zabavno iskustvo i pridružite se međunarodnoj natjecateljskoj zajednici KGL-a. Visokim rezultatom na razini B2, otvaraju se i drugi zanimljivi edukativni materijali poput Digital Literacy, World of Water i Junior Mathematics.

Također, polaznicima programa CI SDŽ, kreirani su i Web Cafei (videokonferencijske sobe) unutar kojih, slikom i tonom, mogu komunicirati, dijeliti ideje i surađivati.

Ukoliko još niste, a sljedećem linku se nalazi kratak upitnik koji je potrebno popuniti kako bismo prikupili mail adrese i uključili polaznike u “Edux” platformu za e učenje.

Upitnik: https://forms.gle/jac91ZEMqerDtYdbA

Ukoliko ste već popunili upitni, upute za registraciju stigle su na vašu mail adresu polaznika, sa pripadajućom lozinkom za upis u nastavak programa. Svakako, pratite i neželjenu/spam poštu.

Platforma je dostupna na poveznici https://ci-sdz.hr/edux/, svakako nam se priključite, registrirajte,  pa se vidimo i u online okruženju!

Zahvaljujemo na suradnji i nadamo se da ćemo se što prije vratiti svakodnevnim aktivnostima!

#ostanitezdravo

#ostanitedoma