Poziv ovogodišnjim polaznicima na sudjelovanje u programima CI SDŽ putem e platforme “Edux”

Uspostavljen “Edux” – e platforma za učenje na daljinu
23 ožujka, 2020
Ovu subotu, 4.4.2020., nastavak programa Centra izvrsnosti SDŽ u online okruženju
1 travnja, 2020

Poziv ovogodišnjim polaznicima na sudjelovanje u programima CI SDŽ putem e platforme “Edux”

Kao što smo jučer naveli, CI SDŽ, uspostavio je vlastitu platformu za učenje na daljinu pod nazivom “Edux – Centar znanja CI SDŽ”.

Želja nam je djeci upisanima u programe CI SDŽ pružiti izazov u savladavanju preostalog gradiva programa, ponuditi im drukčije sadržaje te izazove koji će im zaokupiti svakodnevno vrijeme u sadašnjem okruženju.

Platforma za e učenje “Edux” kreirana je za sudionike sva četiri Centra izvrsnosti (CIM, CIP, CII, CINT) koji će biti raspoređeni po programima i razredima kao i inače prilikom održavanja nastave subotom.

Osim sadržaja vezanih za pojedine programe Centara izvrsnosti, na “Eduxu” će se nalaziti i drugi sadržaji koje će korisnici moći koristiti, a smatramo da su važni za razvoj potencijala koji imaju.

Također, polaznicima programa CI SDŽ, uspostavljeni su Web Cafei unutar kojih, slikom i tonom, mogu komunicirati, dijeliti ideje i surađivati.

Na sljedećem linku  se nalazi kratak upitnik koji je potrebno da polaznici/roditelji popune kako bismo prikupili mail adrese i uključili polaznike u “Edux” platformu za e učenje.

Upitnik: https://forms.gle/jac91ZEMqerDtYdbA

Molimo popunite navedeni upitnik najdalje do četvrtka, 26.3.2020. godine, kako bismo sve polaznike na vrijeme uključili u “Edux” putem kojega će se nastaviti izvoditi svi programi CI u sljedećem razdoblju.

Također, pažljivo i ispravno popunite mail adrese u upitniku jer će na njih biti poslane sve obavijesti o aktivnostima pojedinog CI SDŽ za koji su učenici prijavljeni. Svakako, pratite i neželjenu/spam poštu.

Platforma je dostupna na poveznici https://ci-sdz.hr/edux/, svakako nam se priključite, registrirajte,  pa se vidimo i u online okruženju!

Zahvaljujemo na suradnji i nadamo se da ćemo se što prije vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije