Prijave na konferenciju “Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima”

Poziv izlagačima na međunarodnoj konferenciji CI SDŽ
15 siječnja, 2020
Objavljen program 3. međunarodne konferencije “Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima”
21 veljače, 2020

Prijave na konferenciju “Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima”

Prijave sudionika na 3. međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju “Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima” u punom su jeku.

Svoj su dolazak potvrdili neki od eminentnih stručnjaka s područja obrazovanja darovite djece i mladih iz inozemstva, a konačan popis bit će objavljen po završetku odabira svih izlagača iza 20. veljače.

Neki od glavnih izlagača već su poznati pa će tako, između ostalih, s nama biti Menachem Nadler, voditelj Odjela za darovite u izraelskom Ministarstvu obrazovanja, Dr. Lianne Hoogeveen, razvojni psiholog i voditeljica treninga ECHA i RITHA programa u Radboudovom centru za društvene znanosti (Sveučilište Radboud) i Csilla Fuszek, direktorica Europskog centra za talente.

Na javni poziv za izlagače prijavilo se 37 stručnjaka iz svih područja obrazovanja, a finalnu odluku Programskog odbora objavit ćemo iza 20. veljače 2020. godine na mrežnim stranicama ci-sdz.hr. Pred Programskim odborom je težak zadatak jer je popis potencijalnih izlagača prepun eminentnih imena.

Više o konferenciji: https://ci-sdz.hr/izazovi-u-radu-s-darovitom-djecom-i-mladima-2020/


Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog obrasca, a rok za ranu prijavu istječe 15. veljače 2020. godine. Kasne prijave zaprimaju se do 18.ožujka 2020. ovisno o raspoloživosti.

Novina u ovoj godini je između ostalog i kotizacija za konferenciju a ponudu za plaćanje možete preuzeti OVDJE. Kotizacija je uvedena kako bismo konferenciju podigli na još višu razinu te smanjili broj prijavljenih sudionika koji se ne pojave na konferenciji ili se zaborave odjaviti.


Za sva pitanja i nejasnoće obratite nam se na info@ci-sdz.hr!