Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije raspolaže financijskim sredstvima za obavljanje svoje osnovne djelatnosti- provođenje izvanškolskih programa za potencijalno darovitu djecu i mlade u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Naši polaznici pokazuju se kao prava šarolika skupina mladih kreativaca, inovatora i inkubatora ideja. Kako bismo im mogli pružiti adekvatnu podršku pri realizaciji zamišljenih projekata, odnosno osigurati im:

  • potrebne dodatne materijale
  • prostor i uvjete za rad
  • kreativne mentore koji su usko specijalizirani za njihovo područje interesa
  • potrebnu promidžbu projekata

oslanjamo se na prikupljanje sredstava i donacija svih koji žele podržati rad CI SDŽ, odnosno olakšati nam pružanje podrške razvoju potencijalno darovite djece i mladih u našoj županiji, ali i šire.

Kako možete pomoći?

DONIRAJ

Donacije će služiti za dodatnu podršku našim polaznicima, odnosno pri realizaciji pojedinačnih ili grupnih projekata koje osmisle naši polaznici sa svojim mentorima, za nabavku dodatne opreme koja im je potrebna, kao i za poticaj mentorima koji bi bili vanjski suradnici CI SDŽ u posebno zahtjevnim i usko specijaliziranim projektima. Za provedbu sustavne podrške darovitima potrebno je puno truda, energije, vremena, ali i financijskih sredstava.

Vaše donacije trebale bi nam pomoći u situacijama kada naši polaznici imaju izvrsne ideje koje traže dodatna ulaganja, a mi nemamo sredstava za upuštanje u taj izazov s njima. Pomozite nam u praćenju prvih poduzetničkih i inovatorskih koraka naše darovite djece i mladih!

Vaša donacija služit će isključivo za razvoj sustava podrške darovitoj djeci i mladima, u skladu sa Statutom.

Donirate programima Centra izvrsnosti koji se odvijaju u Republici Hrvatskoj.

Potvrdu za vašu donaciju možemo vam dostaviti e-poštom.

Donirajte bilo koji iznos na naš transparentni račun za donacije.

Hvala vam što pomažete potencijalno darovitoj djeci i mladima i podržavate rad CI SDŽ

Donirati možete:

putem opće uplatnice (samo za donacije u HRK).

ili internet bankarstvom

Jednostavno skenirate kod i upišete željeni iznos.

Za više informacija obratite se na info@ci-sdz.hr

SPONZORIRAJ

Zašto biti sponzor CI SDŽ?

Rad naše ustanove usmjeren je na uvođenje promjena u odgojno-obrazovni sustav i poticanje sustavne brige za potencijalno darovite učenike. Želimo potaknuti stvaranje novih vrijednosti prema kojima bi se društvo adekvatnije brinulo za one koji bi sutra trebali to isto društvo voditi prema naprijed.

Povežite imidž Vaše tvrtke s temeljnim vrijednostima zajednice kao što su: obrazovanje, ulaganje u djecu i mlade, ostvarivanje potencijala, podržavanje izvrsnosti i ulaganje u budućnost.

Sponzoriranjem pojedinih programa CI SDŽ ostvarujete dugoročnu suradnju s nama i postajete član zajednice izvrsnih i darovitih. Ulažete u zaista vrijedan i koristan društveni projekt, koji je dugoročan i visoko vrednovan u društvu, a istovremeno dosežete široku publiku: djecu, mlade, njihove roditelje, učitelje, nastavnike, medije… koji ime vaše tvrtke povezuju s pozitivnim vrijednostima.

Budite i vi izvrsni!

Javite nam se na info@ci-sdz.hr i postanite naš ZLATNI, SREBRNI ili BRONČANI partner!

AKTIVIRAJ SE

Centar izvrsnosti u svom se radu oslanja na dodatni rad mnogobrojnih vanjskih suradnika: odgojno-obrazovnih djelatnika prepoznatih u našoj županiji i šire, ali naši suradnici ne dolaze samo iz odgojno- obrazovnog sustava. Pozivamo sve vas koji procjenjujete da svojim znanjem, vještinama i iskustvom možete doprinijeti radu CI SDŽ- javite nam se i uključite se u aktivnosti Centra.

Možda ste roditelj potencijalno darovitog djeteta, možda ste stručnjak u nekom zanimljivom, novom i/ili traženom području, možda radite u školi kao učitelj, nastavnik ili stručni suradnik i želite svoja iskustva u radu s darovitima podijeliti s drugima. Možda ste bivši ili budući polaznik CI SDŽ.

Javite nam se i volontirajte u CI SDŽ! Volonterski vam angažmani mogu otvoriti vrata prema prvim ili novim poslovima, obogaćuju iskustva i donose nova poznanstva, a možete usvojiti i nova znanja i vještine.

Ukoliko mislite da svojim djelovanjem možete pridonijeti nekom od naših programa obratite nam se na info@ci-sdz.hr.