ENTER

Tko hoće, nađe način

Tko neće, nađe izgovor!

Obrazovanje i povezane industrije

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija ENTER, proizišla iz konferencije Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima, organizira se u cilju razvoja i unapređenja rada s potencijalno darovitom djecom i mladima. Ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika. Također, cilj mu je i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja općenito, kroz promociju i razmjenu primjera dobre prakse: inovativnih metoda učenja i poučavanja, nastavničkih i učeničkih projekata kao i umrežavanje stručnjaka iz i izvan RH. 

Konferencija će se odvijati hibridno, dakle uz dolazak na lokaciju gdje će se moći steći znanja i vještine te razmijeniti iskustva, umrežiti se s kolegama iz države i i izvan nje, moći će se pratiti i u on-line okruženju. 

Koristi od konferencije

Provedbom ove jedinstvene konferencije, kako u tematskom tako i u organizacijskom smislu i njenim redovitim provođenjem na godišnjoj razini, naš grad i županija nametnut će se kao predvodnici u uvođenju promjena u području rada s visokomotiviranom i potencijalno darovitom djecom i mladima. Aktivnosti koje se, u organizaciji i koordinaciji CI SDŽ, provode u školama u našoj županiji već u ovom trenutku mogu biti primjer drugima, ali samo kroz ovakve konferencije moguća je diseminacija prikupljenih znanja, vještina i primjera dobre prakse. Jedino kroz edukaciju i uvažavanje najnovijih znanstvenih spoznaja, ali i praktičnih iskustava, pružanje podrške djeci i mladima postat će norma, a ne izuzetak. Podupiranjem ove konferencije i sudjelovanjem u njenoj organizaciji i provedbi, svi imaju priliku postati dio tima i pridružiti nam se na putu prema izvrsnosti.  

POSJETI MREŽNE STRANICE KONFERENCIJE ENTER!
https://enter.izvrsna.hr/

Prijave na konferenciju putem ETAEDU, a u naziv stručnog skupa upišite ENTER.

Ulaznice pojedinačne, skupne, učeničke/studentske kao i virtualne, dostupne su na stranicama konferencije: https://enter.izvrsna.hr/

Sve informacije, objave i ostale zanimljivosti o ENTER konferenciji pratite na:

https://www.facebook.com/enter.izvrsna

https://www.instagram.com/enter.izvrsna/

…i naravno, lajkajte stranice 😉