Centar izvrsnosti SDŽ čine ponajprije polaznici i mentori koji provode programe Centra izvrsnosti. Ipak, u pozadini svega toga jedan mali tim ljudi koordinira sve aktivnosti.

Njihov ured nalazi se u Ruđera Boškovića 20 u Splitu (a ako ste dobri, možda načas ugledate i njih).

Zorana Bašić Plazibat

Voditeljica obrazovanja odraslih

U heliocentričnom sustavu CI SDŽ sve se vrti oko Zorane. Prva osoba koja gleda vaše mejlove, prva osoba koja se javlja roditeljima na upite, komunicira s mentorima i polaznicima. Jedina osoba koja zna kada, gdje i kako u CI SDŽ trebate stići.

Profesorica s dugogodišnjim iskustvom, voditeljica nastave, ravnateljica, najbolje se snašla u ulozi „Katice za sve“.

Ana Majić
Stručna suradnica-Psihologinja

Kaže jedan vic: „Jeste li ikad upoznali normalnog psihologa? Nismo ni mi ;-).“ Ana, ili Zmajo za prijatelje, osmišljava upitnike, evaluira, procjenjuje, analizira… Sve što ide s profesijom.

Od asistentice na fakultetu, nastavnice u školi, ramena za plakanje, radila je sve poslove koji su logičkim slijedom vodili do brige za najbolje što Županija nudi.

Dragan Šupe
Stručni suradnik u provedbi projekata EU

Rad s darovitima ne bi imao smisla da bar jedan član ureda nije i sam darovit. Još tražimo točno za što. U centru igra poziciju 10-ke, a ima i dobar dribling.

Zadužen za međunarodne kontakte, mrežne stranice, platformu EDUX i prijevod materijala na engleski jezik, kada ostalima zapne.

Ivica Zelić
Ravnatelj

Ako je standardni napon u Centru 220V Ivica radi na 230V. Uvijek u pokretu, uvijek smišlja nešto novo. Od kolega i suradnika traži maksimum, a on sam uvijek daje malo više.

Prošao put od prvaka države u judu, preko pozicije jednog od najmlađih ravnatelja srednjoškolske ustanove u RH do mjesta ravnatelja Centra izvrsnosti.

Toni Jagnjić

Suradnik na projektu/voditelj programa CINTI

Toni dokazuje da je istinita ona maksima na Grunfovoj majici Tko letivrijedi. U slobodno vrijeme sportski pilot, u radno vrijeme imao je nesreću da je uprava prepoznala njegov talent za razne poslove što se maksimalno koristi.

Po struci inžinjer zračnog prometa, pronašao se u radu s mladima u području robotike i novih tehnologija.