Javni poziv školama – “Dalmatinski suvenir”

Svečano otvaranje programa CI SDŽ – 12.10.2019. – raspored prijevoza učenika, važne obavijesti
9 listopada, 2019
Rezultati javnog poziva “Dalmatinski suvenir”
20 studenoga, 2019

Javni poziv školama – “Dalmatinski suvenir”

U sklopu aktivnosti novog Centra izvrsnosti poduzetništva na stranici https://ci-sdz.hr/natjecaji-i-pozivi/ objavljen je poziv školama koje imaju uspostavljene učeničke zadruge koje djeluju na području SDŽ.

Poduzetničke kompetencije dio su ključnih kompetencija za cjeloživotno obrazovanje u strategiji obrazovanja Europske Unije. Centar izvrsnosti poduzetništva ove će kompetencije razvijati kroz niz aktivnosti od kojih je jedna od najvažnijih jačanje kapaciteta učeničkih zadruga koje djeluju na području županije.

Ova aktivnost odvija se pod nazivom “Dalmatinski suvenir”. Razlog ovom nazivu je sama činjenica da je želja Centra izvrsnosti stvoriti prepoznatljive i korisne proizvode koji će predstavljati podneblje u kojem su nastali.

Cilj ovog prvog poziva je sufinanciranje programa učeničkih zadruga koje djeluju na području SDŽ kroz financiranje otkupa proizvoda u iznosu do 20.000,00 kuna po zadruzi.

Proizvodi učeničkih zadruga bit će korišteni u svrhu promidžbe SDŽ i svih njezinih sastavnica pri službenim susretima, posjetima, Erasmus projektima, konferencijama i slično.

Otkup predviđene količine proizvoda vršit će se na način da će 40% predviđene vrijednosti proizvoda biti plaćeno po objavi rezultata natječaja i potpisa Ugovora o sufinanciranju programa, a putem plaćanja predračuna prema CI SDŽ, a 60% 01.03.2020. po dostavi proizvoda učeničkih zadruga i ispostavi cjelokupnog računa.

Planirani okvirni proračun poziva: 200.000,00 kuna.

Prodajna vrijednost pojedinačnog suvenira prijavljenog na ovaj javni poziv ne smije prelaziti 100 kuna.

  Suveniri moraju imati poveznicu s podnebljem u kojem su nastali.

  Ukoliko se radi o jestivim proizvodima moraju biti sukladni Zakonu o higijeni hrane i mikrobiološkim kriterijima za hranu (NN 81/13) a trajnost im ne smije biti manja od 6 mjeseci od dana dostave naručitelju.

– rok za dostavu ponuda po ovom pozivu: 31. listopada

Način prijave:

•          ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici: PRIJAVI SE

Sretno!