Nobel days! Split, rujan 2019.
2 rujna, 2019
Javni poziv – mentori CI SDŽ u šk.god.2019./20.
18 rujna, 2019

Kalendar i popis polaznika 2019./20.

Nastavak rada programa Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske s polaznicima planiran je svečanim otvaranjem u subotu, 12. listopada 2019. godine, a rad je planiran svaku drugu subotu (5 subota tijekom 1. polugodišta i 7 subota tijekom 2. obrazovnog razdoblja), a završava Projektnim danom CI SDŽ koji je planiran za subotu, 25. travnja 2020. gdje će polaznici prikazati na čemu su radili tijekom programa. Također, planirana je i 3. međunarodna konferencija “Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima” te konferencija “Erasmus+ Projektni dan SDŽ”.

Kalendar rada možete preuzeti.

Nakon provedenih testiranja za prijam kandidata u programe Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije za koje se prijavilo više od tisuću kandidata s područja SDŽ pa i iz susjednih županija, stručna povjerenstva sva četiri centra izvrsnosti zaključila su liste kandidata koji ostvaruju pravo pohađanja programa u ovoj školskoj godini.

Za listu kliknite na željeni program Centra izvrsnosti:

CIM – Centar izvrsnosti matematike – ažurirano

CIP – Centar izvrsnosti prirodoslovlja – ažurirano

CII – Centar izvrsnosti informatike – ažurirano

CINT – Centar izvrsnosti novih tehnologija – ažurirano

Molimo sve primljene kandidate (koji još nisu!!!) po centrima da na dolje navedenim poveznicama ispune upitnik koji će nam omogućiti lakšu provedbu programa:

UPITNIK ZA POLAZNIKE – CIM

UPITNIK ZA POLAZNIKE – CIP

UPITNIK ZA POLAZNIKE – CII

UPITNIK ZA POLAZNIKE – CINT

Zahvaljujemo se svim timovima za podršku darovitim učenicima u školama, mentorima učenika, svim suradnicima Centra izvrsnosti SDŽ na velikom trudu u provedbi testiranja. Zahvaljujemo se i svim učenicima koji su pokušali, a nisu uspjeli ući u programe centra – nastavite marljivo raditi i uspjeh neće izostati iduće godine.

Nove informacije pratite i dalje…