Krenuo program “Nastavnik za nastavnika”

Katalog edukacija CI SDŽ
siječanj 30, 2018
Prijenos uživo! – konferencija
ožujak 1, 2018

Krenuo program “Nastavnik za nastavnika”

U subotu, 9. veljače 2018. s početkom u 9.15 sati krenule su prve radionice programa N&N u Elektrotehničkoj školi Split.

Prvi predavači bili su Ivana Bokavšek, profesorica engleskog i talijanskog jezika s književnošću (Osnovna škola Spinut, Split) koja je provela radionicu “Korištenje QR koda u trenskoj nastavi“, Jasmina Žiljak Ilinčić, dip.učiteljica i dramski pedagog (freelancer) provela je radionicu “Dramsko pedagoške metode u odgoju i obrazovanju sretnog djeteta”, Marica Sićenica, dipl.ing. elektrotehnike (Srednja škola “Jure Kaštelan” Omiš) provela je radionicu “Ishodi učenja“, a Benita Vladušić, diplomirana učiteljica razredne nastave i Terezija Zokić, učiteljica razredne nastave (obje iz Osnovne škole Bijaći, Kaštel Novi) zajedničkom suradnjom provele su radionicu “Sadržaj učeničke i razredne mape građanskog odgoja i obrazovanja.

Na ovim radionicama, u sklopu stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika SDŽ, ukupno je sudjelovalo 53 djelatnika osnovnih i srednjih škola sa područja cijele SDŽ što nam daje zaključak kako unutar školskog sustava rade veliki entuzijasti željni znanja kojima ni subota nije prepreka za unaprijeđenje svojih vještina. Nama, projektnom timu, ovo je veliki poticaj u nastojanjima da potaknemo promjene i osiguramo kvalitetniji odgojno-obrazovni sustav u budućnosti.

Važno za napomenuti je i da svim sudionicima su osigurane potvrde o stručnom usavršavanju.

Nastavak programa edukacija slijedi već 15. veljače 2018., a cjelokupni program možete pogledati putem poveznice https://ci-sdz.hr/edukacije/ , a ako pronađete nešto interesantno, slobodno se prijavite… za sudionike, edukacije su besplatne.

Donosimo vam djelić atmosfere…

 

Ivica Zelić, prof.

Voditelj projekta