PLATFORMA ZA ONLINE PROVJERU ZNANJA!

Budi spreman za školski test!

More znanja je program za online provjeru znanja koji će na platformi Edux – Centar znanja CI SDŽ okupljati sve učenike željne znanja, razvijanja i produbljivanja vještina te provjere i primjene naučenog gradiva.

 

U Moru znanja možete pronaći originalne testove kreirane po nastavnim predmetima te po cjelinama koje se obrađuju tijekom nastavne godine temeljem kurikula proizašlih provedbom „Škole za život.“

 

Svrha uspostave programa je obogaćivanje programa unutar odgojno-obrazovnog sustava za učenike te uvođenje učenika, ali i škola, u drugačiji pristup nastavi s naglaskom na vrednovanje i samovrednovanje učeničkih postignuća te jačenje uloge ključnih kompetencija na cjeloživotno učenje. Kada učenici sami provjeravaju usvojenost gradiva i tako se pripremaju za provjere, oni osim samog znanja usvajaju i brojne druge vještine, potrebne za cjeloživotni rast i razvoj.

 

Tijekom cijele školske godine učenici mogu pristupiti programima i sadržajima u bilo kojem trenutku, rješavati zadatke i po završetku imati konkretnu informaciju o točnim/netočnim odgovorima zajedno s pripadajućim točnim rješenjima i postupcima. Na ovaj način ne samo da provjeravaju usvojenost gradiva, nego i uče, samovrednuju se i imaju informaciju o tome što još moraju naučiti.

 

More znanja mogu koristiti i roditelji, kada žele provjeriti znanje svoje djece i pomoći im u pripremi za provjeru znanja, a sami nemaju ideje. Zadatci dostupni u ovom programu originalni su i osmišljeni baš za More znanja, tako da provjeravaju usvojenost ishoda koji se rade u školi čime učenici provjeravaju usvojeno znanje, a ne puku naučenost zadataka koje su radili u školi.

 

U školskoj godini 2020./2021. planirana je uspostava programa za matematiku, a potrudit ćemo se pripremiti i fiziku.

JEDNOSTAVNO:

1. Registriraj se

2. Odaberi razred i ispit

3. Rezultat i postupak dostupni odmah

Kako se registrirati?

Klikni na razred i prati upute

Ako zapne, evo i uputa…:-)

VJEŽBAJ S MENTORIMA CI SDŽ!

                                                   Uroni i ti u MORE ZNANJA!

Matematika – pripremljeni testovi za provjeru znanja!

Prirodni brojevi

Prirodni brojevi II.

Skup cijelih brojeva I.

Skup cijelih brojeva II.

Pravokutni koordinatni sustav u ravnini i podatci

Racionalni brojevi I.

Racionalni brojevi II.

Potencije

Realni brojevi

Korijeni

Kvadratna jednadžba

Eksponencijalna funkcija

Eksponencijalne i logaritamske jednadžbe i nejednadžbe

Fizika – pripremljeni testovi za provjeru znanja!

Tijela i tvari

Međudjelovanje tijela 1.dio

Električna struja 1.dio

Električna struja 2.dio