Rezultati testiranja za prijem kandidata u Centar izvrsnosti iz matematike

Testiranje CIM, 11.11.2017. – raspored učenika po učionicama!
studeni 8, 2017
Odabrani polaznici Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije!!!
studeni 17, 2017

Rezultati testiranja za prijem kandidata u Centar izvrsnosti iz matematike

Prije nego iznesemo postignute rezultate učenika na testiranju, svakako bi bilo potrebno istaknuti neke činjenice koje nam se trebaju urezati u pamćenje, a koji se odnose na provedbu samog postupka.

U subotu, 11.11.2017. g.  provedeno je testiranje za prijem učenika u Centar izvrsnosti iz matematike. Nakon završenih prijava, a od ukupno 808 prijavljenih učenika, utvrđeno je kako 26 učenika ima izravan upis (9 učenika OŠ i 17 učenika) temeljem ostvarenih rezultata u protekloj školskoj godini (rezultati natjecanja na županijskoj i državnoj razini). Samom testiranju, pristupio je 701 učenik, a tehničku provedbu realiziralo je preko 70 odgojno-obrazovnih djelatnika SDŽ.

U ovom trenutku, treba zahvaliti svim odgojno-obrazovnim djelatnicima koji su prepoznali napore SDŽ u organizaciji i  realizaciji ovog programa, a sve s ciljem kako bi učenicima ponudili programe koji su im zaista potrebni, kako u ovom trenutku, tako i za budućnost kada će biti aktivni pojedinci naše zajednice.

Nakon provedenog testiranja za Centar izvrsnosti iz matematike uslijedila je obrada testova, unos i usporedba podataka, a sve kako bi objavili pregled ostvarenih rezultata kandidata:

Osnovne škole:

rezultati testiranja OS_5. razred CIM(preuzmi)
rezultati testiranja OS_6. razred CIM(preuzmi)
rezultati testiranja OS_7. razred CIM(preuzmi)
rezultati testiranja OS_8. razred CIM(preuzmi)

Srednje škole:

rezultati testiranja SS_1. razred CIM(preuzmi)
rezultati testiranja SS_2. razred CIM(preuzmi)
rezultati testiranja SS_3. razred CIM(preuzmi)
rezultati testiranja SS_4. razred CIM(preuzmi)

 

 

 

 

 

 

 

Čestitke svim učenicima koji su sudjelovali na testiranju, njihovim roditeljima kao i nastavnicima koji ih potiču kako bi bili svijetli primjeri izvrsnosti!

Napomena:
U tablicama su prikazani rezultati testiranja kandidata temeljem ostvarenih bodova.
Konačna lista primljenih kandidata u Centar izvrsnosti novih tehnologija, Centar izvrsnosti iz informatike i Centar izvrsnosti iz matematike objavit će se najkasnije do 17.11.2017. godine.