Polaznici s pravom direktnog nastavka programa

Što ne bi trebali govoriti darovitom djetetu?
lipanj 2, 2020

Polaznici s pravom direktnog nastavka programa

Dragi polaznici programa CI SDŽ,

Donosimo vam važne informacije o nastavku programa CI SDŽ za sljedeću školsku godinu 2020./2021.

Temeljem odluke Središnjeg povjerenstva o direktnom upisu polaznika u školsku godinu 2020./2021. koji su ostvarili pravo upisa bez testiranja s obzirom da su svojim zalaganjem u sklopu programa pokazali interes te aktivno sudjelovali minimalno 70 % dolazaka na nastavu, u nastavku, na sljedećoj poveznici donosimo popis učenika.

Molimo sve polaznike s gore navedenog popisa, a koji žele nastaviti program CI SDŽ i u sljedećoj školskoj godini da najkasnije do 30.6.2020. popune Upitnik na sljedećoj poveznici https://forms.gle/u4uE2YMJTbSgj53Z9  kako bi osigurali svoje mjesto u programima na vrijeme (bez obaveze testiranja) u sljedećoj školskoj godini.

Nastavak programa prema centrima i razredima izgleda ovako:

Što se prijava za testiranje tiče i samog testiranja za pristup programima CI SDŽ u školskoj godini 2020./2021., za sve ostale učenike koji žele biti polaznici u jednom o d programa Centra izvrsnosti SDŽ, a koji se ne nalaze na popisu za direktan nastavka programa u sljedećoj školskoj godini, cijeli postupak će se obaviti na početku iduće školske godine. Planirane su prijave za testiranje između 2. i 18. rujna 2020., a testiranja će se organizirati krajem rujna i početkom listopada.

Sve informacije ćemo i dalje pravovremeno objavljivati na stranicama CI SDŽ https://ci-sdz.hr/  pa vas molimo da nas i dalje pratite.